Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (938)
-KOSOVE (492)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Vodafone Albania oferte e re...

Në këtë prag fundviti, Vodafone Albania bëhet i pari operator celular që do t'i mundësojë të gjithë

 klientëve të saj shërbimin e ri Vodafone Mini Call. Përmes këtij shërbimi, të gjithë klientët e kësaj

kompanie do të kenë mundësi të krijojnë një mesazh zanor dhe t'ia dërgojnë atë palës marrëse.

Klientët e kësaj kompanie duhet vetëm të telefonojnë duke shtuar një yll "*" para numrit të cilit do

i dërgoni mesazhin tuaj zanor, p.sh. *069xxxxxxx. Duke shtypur"*" numrin e abonentit dhe duke

regjistruar mesazhin tuaj zanor, klientët kanë mundësi t'ia dërgojnë këtë mesazh

zanor numrit të preferuar. Marrësi (Pala B) do të njoftohet me një mesazh të shkurtër (SMS) për çdo

mesazh zanortë ri që do të mbërrijë në inbox-in e tij. Pa dyshim që klientët Vodafone do të mund

të përfitojnë nga ky shërbim i ri, i cili ofrohet me po të njëjtën tarifë dërgimi si një sms normale me

20 lekë (TVSH përfshirë). Ky shërbim do të jetë në avantazhin e klientëve me parapagesë dhe me

 kontratë, dhe vetëm brenda rrjetit Vodafone. Kategorite & Qytetet 
 KOMUNITETI
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine KOMUNITETI, qyteti Tirane Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
25-12-2008, 12:00 am
Interesimi: 2428
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info