Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (938)
-KOSOVE (492)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Hapat e aplikimit per kartat e identitetit.

Më 12 janar nis procesi i aplikimit me kartat e identitetit.

-Hapi i parë që duhet ndjekur është ai i pagesës në postë të shumës prej
1200 lekësh dhe më pas ai pajiset me mandat arkëtimin.

-Më pas qytetari dorëzon mandat arkëtiminnë zyrën e ngritur enkas në zyrën e
 gjendjes civile.

-Pas dorëzimit të mandat arkëtimit, qytetari vë shenjën e gishtave, bën fotografinë dhe
 hedh firmën, e cila do të brendashkruhet në kartën e identitetit.

-Në të njëjtën kohë, punonjësi i zyrës plotëson formularin me të dhënat e
 qytetarit të marra nga regjistri themeltar i shtetasve.

-Pas 15 ditësh qytetari merr kartën e identitetit.

Karta e identitetit ka vlefshmërinë 10 vjete. Kategorite & Qytetet 
 KOMUNITETI
 Lushnje
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine KOMUNITETI, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine KOMUNITETI, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
13-01-2009, 1:39 am
Interesimi: 1152
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info