Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Banka Popullore vend pune

Banka Popullore sh.a, në kuadër të zgjerimit të saj, kërkon kandidatura për pozicionin e mëposhtëm:
• Analist/e Kredie
për degën e saj në Librazhd
Detyrat dhe pergjegjesite per Analist/e Kredie
• Analizimi i te dhenave financiare
• Berja e vizitave ne ambientet e biznesit te klientit
• Komunikim dhe bashkepunim me kliente potenciale dhe te portofolit
• Pergatitje e aplikimeve te kredise
• Monitorimi i klienteve te portofolit (debitore)
• Raportime prane Menaxherit te kredise
• Promocion per terheqjen e klienteve te rinj
• Konfirmimi dhe kontrollimi i klienteve ne sistemin bankar
• Ndjekja e kredive ne vonese ( te riklasifikuara)
• Trajnim i specialisteve te rinj te kreditit
• Promocion i produkteve te tjera bankare
Kualifikimi i kerkuar per Analist/e Kredie
• Diplomë e shkollës së lartë, dega Ekonomik ose fusha te tjera te lidhura me te.
• Preferohet eksperiencë pune në dhenien e kredive ne sistemin bankar
• Të ketë njohuri shumë të mira në përdorimin e kompjuterit
• Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
• Preferohet mosha deri në 30 vjeç
Të gjithë ata që janë të interesuar të dërgojnë :
• Kërkesë punësimi.
• Curriculum Vitae.
• Kopje te Diplomes se Universitetit te noterizuar (sipas kerkesave te siperpermendura).
• Fotografi.


Banka Popullore
Drejtoria e Pergjithshme
Bul. "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla Nr. 1, Kati 9,
Tirane
Fax: +355 4 280 441
Ose
E-mail: rexhina.belalla@socgen.com
Ose
Dega Librazhd
Lagjia nr. 1, Pallati nr. 66, pranë zyrave të Albtelekom
Tel. 0514 22097; Fax. 0514 22098; Cel. 068 20 70 210
Afati i fundit për pranimin e aplikimeve është Dt. 23 Janar 2009. Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Elbasan
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
18-01-2009, 1:57 am
Interesimi: 2196
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info