Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Unioni Shqiptar Kursim Kredi kerkon “Analist Kredie”

Unioni Shqiptar Kursim Kredi, nje institucion me aktivitet te suksesshem 16 vjecar ne financat
rurale, shpall konkurimin per vend te lire pune ne pozicionin :
“Analist Kredie” ne Drejtorine Qendrore te Unionit
Pergjegjesite dhe detyrat kryesore:
1. Te mbeshtete ekipet ne deget e Unionit, per mbarevajtjen e aktivitetit te kredise e depozites
si dhe per krijimin e Shoqerive te reja Kursim Kredi(SHKK).
2. Te ndjeke e te vleresoje gjendjen financiare te rrjetit te SHKK-ve.
Kerkesat e Pozicionit te punes:
1. Te kete mbaruar Fakultetin e Ekonomise, dega Finance
2. Te kete eksperience pune ne fushen e kredise
3. Te kete moshe deri 35 vjec.
4. Te njohe gjuhen angleze te folur dhe te shkruar,
5. Te njohe dhe t'i perdore shume mire programet baze te punes ne kompjuter.
6. Te kete aftesi komunikuese si dhe te punes ne grup.
7. Kualifikimet pasuniversitare ne fushen e Ekonomise do te ishin preference.
Paga dhe kushtet e punes jane konkuruese.
Te interesuarit duhet te paraqesin, prane Unionit Shqiptar Kursim Kredi, Sektori i Burimeve
Njerezore, dokumentat e meposhteme:
- Kerkese per punesim.
- CV (aplikanti I interesuar duhet te shenoje edhe nje numer telefoni kontakti).
Adresa: Unioni Shqiptar Kursim Kredi, Rruga "Sulejman Delvina",
Qendra e Biznesit "Zayed", Kati IV, Tirane.
Tel/Fax: 042 251910
Email: ascunion@icc-al.org, ose vbasha@ascunion.org.al
Aplikimet pranohen deri me date 30. 01. 2009. Vetem aplikantet fitues nga seleksionimi i
 dokumentave do te njoftohen per fazat e metejshme te konkurimit.


 Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Durres
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
21-01-2009, 12:00 am
Interesimi: 2320
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
© Reklamat.info