Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
BANKA CREDINS kerkon tė punėsojė Drejtor tė Njesisė sė Mikrokredisė

BANKA CREDINS është e interesuar të punësojë personel të ri në pozicionin e Drejtorit të
Njesisë së Mikrokredisë, Departamenti i Kredisë. Pozicioni ka të bëjë me këto kërkesa:
- Kërkesa profesionale:
• Eksperiencë në institucione mikrokredie të paktën 3-vjet.
• Zotërimi i gjuhës angleze është i detyrueshëm.
• Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në degën e Ekonomisë.
• Studime të tjera pas-universitare do të konsiderohen avantazh.
• Kandidati duhet të ketë aftësi të mira komunikuese, menaxhuese dhe kontrolluese.
• Të jetë i aftë të punojë në grup si dhe të përballojë presionin e punës.
• Kandidati duhet të jetë nën moshën 35-vjec.
- Kërkesa personale:
-Përgjegjësitë kryesore:
• Përgjegjës për krijimin e një portofoli kredie cilësor në sektorin e Mikrokredisë.
• Përgjegjës për modelimin e produkteve të mikrokredisë dhe përmirësimin e produkteve
 aktuale.
• Përgjegjës për vlerësimin dhe trajnimin e analistëve të përfshirë në mikrokredi.
• Përgjegjës për kontrollin e zbatimit të proçedurave dhe politikave të kr edisë.
• Përgjegjës për menaxhimin e rasteve në vonesë për rastet e Mikrokredisë.
Banka Credins Sh.A, Departamenti i Burimeve Njerëzore
Rr."Ismail Qemali" 21, Tirana, Shqipëri
Tel: +355 4 234 096, 233 912
Fax: +355 4 222 916
www.bankacredins.com
Kandidatët e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-të e tyre, së bashku me një letër
prezantuese, në adresën e mëposhtme:
Ose t’i dergojnë këto dokumenta në formë elektronike në adresën:
human.resources@bankacredins.com
brenda datës 3 1 J a n a r 2 0 0 9


 Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Durres
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
21-01-2009, 12:00 am
Interesimi: 1800
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
© Reklamat.info