Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (938)
-KOSOVE (492)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
ENTI RREGULLATOR I ENERGJISĖ NJOFTIM

Enti Rregullator I Energjisë

Enti Rregullator I Energjisë në mbështetje të Ligjit Nr. 9072 datë 22.05.2003 “
për Sektorin e Energjisë Elektrike”, neni 48, pika 1, neneve 18 pika 1,gërma g),
dhe 40, të Rregullave të Praktikës dhe Procedurave të ERE-s, të miratuara me
vendimin e Bordit të Komisionerëve të ERE-s, nr. 44 datë 24.07.2007 ka filluar
procedurat për disa shtresa dhe ndryshime në Rregulloren për kritëret e dhënies
dhe heqjes së statusit të Klientit të Kualifikuar. Të gjithë personat, shoqatat,
institucionet që mendojnë se kanë interes për tu njohur me këto ndryshime ftohen
të shprehin opinionet dhe komentet e tyre me shkrim Brenda 15 ditëve nga dita
e publikimit të njoftimit. Një kopje e plotë e draftit të ndryshimeve të rregullores
në fjalë mund ta gjeni në zyrat e ERE-s (në Drejtorinë Juridike dhe Mbrojtjes së
Konsumatorit dhe atë të Licensimit &Monitorimit të Tregut) në adresën: Rruga
: Gjergj Fishta”, pranë Qendrës Gjeofizike, kati III, Tiranë. Kategorite & Qytetet 
 KOMUNITETI
 Durres
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine KOMUNITETI, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine KOMUNITETI, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
31-01-2009, 4:44 am
Interesimi: 1708
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
© Reklamat.info