Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (846)
-KOSOVE (474)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (54)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (9)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (9)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Birra Tirana vend i lire pune

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE
BIRRA TIRANA SH.A.
Rr. “Kavajës”, Tirana/ALBANIA
Tel/fax: (003554) 2229770
E-mail: info@birratirana.com Web site: www.birratirana.com
Shoqeria “Birra Tirana”sha. shpall konkurs te hapur per pozicionin e punes
“PERGJEGJES FURNIZIMI PER BLERJET”
Kerkesa te vecanta:
• Te jete me arsim te larte.
• Te kete kryer studime per Tregetine Nderkombetare.
• Te kete eksperience pune mbi 10 vjecare ne fushen e eksport –
importit
• Te zoteroje shume mire Anglisht, Italisht, Rusisht.
• Te kete njohuri mbi INCOTERMAT
• Te kete njohuri juridike nderkombetare mbi kontratat e mallrave, te
transporteve, mbi kodin doganor dhe per menyrat e pagesave.
• Te kete njohuri te mira kompjuterike
• Te jete me deshmi per drejtim automjeti
Per te gjitha kriteret e mesiperme, kandidatet e interesuar te paraqesin prane
Drejtorise se Shoqerise CV me foto te shoqeruar me;
• Fotokopje e noterizuar e dipllomes se bashku me listen e notave
• Certifikata dhe kualifikime , deshmi trajnimesh te ndryshme etj.
• Dokumenta e referenca perkatese
• Kopje e librezes se punes
Pagesa eshte e mire
Dokumentat te paraqiten prane zyrave te Shoqerise deri me date 14/04/2009
Seleksionimi do te behet me date 18/04/2009


 Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Durres
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
10-04-2009, 2:05 am
Siti i ngjashem
Interesimi: 5358
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info