Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (832)
-KOSOVE (478)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (54)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (9)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (722)
Tropoje (9)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Njoftim

TI Albania dhe ZMQ, në kuadër të programit
COMBI, i bëjnë thirrje të gjithë qytetarëve që të
propozojnë emrin e një prindi, mësuesi, gjyqtari,
prokuri, punonjësi të policisë ose punonjësi social,
i cili të ketë kontribuar në arritjen e drejtësisë
për të miturit në Shqipëri. Propozimet do të
shqyrohen nga një Bord Përzgjedhës dhe më pas
do të jepet çmimi i mirënjohjes.
Propozimet mund të bëhen para datës 10 Qershor
nëpërmjet emailit, telefonit ose postës:

Email: info@tia.al telefon/fax: 2267457
Adresa: Blv.Gjergj Fishta P: “Projekt 2000”
kulla 5 Kati 2

 Kategorite & Qytetet 
 AKTIVITETE
 Durres
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine AKTIVITETE, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine AKTIVITETE, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
29-05-2009, 12:34 am
Interesimi: 725
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info