Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Shkolla Nobel 12-vješare jopublike

Shkolla Nobel 12-vjeçare jopublike
Adresa: Kilometri i parë Tiranë-Durrës pas Vodafone Albania Sh.a.
�� Shkollë me standarte të njëjta me ato të vendeve
europiane e amerikane.
�� Mbështetet financiarisht nga “Taçi Oil Company”
�� Laborator cilësor informatike, fizike, kimie dhe
klasa modern për të gjitha ciklet
�� Lënda e kompiuter-informatikës fillon në klasën e
katërt fillore deri në të 12-tën me dy orë në javë.
�� Interneti ofrohet 24 orë në ditë falas.
�� Tre katerdra të gjuhës së huaj:
Anglisht, Gjermanisht, Italisht.
�� Lënda e vallëzimit zhvillohet në të gjitha klasat e
shkollës 9-vjeçare
�� Transporti realizohet me mikrobusët e shkollës.

Shkolla që sfidon të ardhmen Kategorite & Qytetet 
 KURSE
 Berat
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine KURSE, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine KURSE, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
19-08-2009, 7:11 pm
Interesimi: 6828
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
ę Reklamat.info