Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Mundesi Shume E Mire Investimi Dhe Fitimi.

Disponoj siperfaqe toke bujqesore deri ne 3 ha. Kjo toke bujqesore eshte e kategorise se pare, e pershteshtashme per cdo lloj aktiviteti. Projekti i fundit qe ka ngjallur interes eshte kultivimi i kermillit, nje nga produktet me fitimprurese sot per sot, me treg te garantuar. mbi bazen e perllogaritjeve ne nje siperafqe prej 3 ha, kerkohet nje investim ne shumen e 21.000 - 25.000 eurove dhe fitimi vitin tjeter eshte te pakten 35.000 euro. Une jam gati te bashkepunoj me cdo individ, me perqindje 50% me 50%, me kontrate noteriale bashkepunimi me afat 5-7 vjet, duke parashikuar ne kete kontrate te gjitha modalitetet. Sipas llogaritjeve ne vitin e dyte e ne vazhdim fitohet 35 .000 euro ne vit ( ose 17. 500 euro ne vit per person ne rast bashkepunimi ). Nje super fitim per nje investim prej 35.000 eurosh. Une jam gati te bashkepunoj dhe me individ jashte Shqiperise.

 Kategorite & Qytetet 
 BIZNESI
 -DIASPORA

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine BIZNESI, qyteti -DIASPORA
Parardhese reklame ne kategorine BIZNESI, qyteti -DIASPORA Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin

 Lista e reklamave te ketij perdoruesi 
Mundesi Shume E Mire Investimi Dhe Fitimi.
Krijuar:
05-03-2011, 8:23 am
Interesimi: 2519
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info