Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Pro Credit ofron pune..

Përshkrimi:
Banka ProCredit, banka më e suksesshme në Kosovë, kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat vijuese:

Pozita: Arkatar(e)/ Këshilltar(e) klienti
Vendi: Prizren dhe Suharekë

Përshkrimi

• Preferohet diploma e Fakultetit Ekonomik apo e fushave të ngjashme;
• Përvoja në institucione financiare apo bankare është përparësi;
• Njohje e arsyeshme e gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar;
• Aftësi të mira komunikimi dhe të mbajtjes së marrëdhënieve të mira me klientë të bankës;

Paketa trajnimi dhe pagesa tërheqëse ofrohen për këto pozita.

Format e aplikimit mund të merren në sportelet e ProCredit Bankës.


Parashtroni aplikacionet me fotografi tuajën të bashkangjitur si dhe një letër motivuese në ndonjë nga sportelet e degëve të ProCredit Bank-ës të adresuar për Zyrën e Burimeve Njerëzore ose përmes e-mail adresës job@procreditbank-kos.com, deri me datën 30.06.2008. Ju lutemi t’i dërgoni kopjet e dokumenteve tuaja, ngase nuk do të ju kthehen.

 Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 -KOSOVE - Prizren

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Prizren Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
21-06-2008, 2:53 pm
Interesimi: 2633
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info