Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Drejtor nė Departamentin e Informacionit,

Në zbatim të ligjit nr. 8549 datë 11.11.1999 "Statusi i Nëpunësit Civil", Departamenti i Administratës Publike shpall konkurrimin për një

vend të lirë në pozicionin

Kandidatët duhet të plotësojnë kërkesat e përgjithshme për pranimin në shërbimin civil në përputhje me nenin 12 të ligjit nr. 8549 datë

11.11.1999 " Statusi i Nëpunësit Civil".

Drejtor në Departamentin e Informacionit, në Këshillin e Ministrave.

KËRKESA TE VEÇANTA PËR KANDIDATËT

• Të ketë mbaruar studimet e larta për Shkenca Shoqërore ose Shkenca Politike, përbëjnë avantazh studimet dhe kualifikimet pasuniversitare;

• Të ketë jo më pak se 3 vjet eksperiencë pune;

• Të ketë njohuri të paktën të një gjuhe të huaj

• Të përdorë programet bazë të punës në kompjuter

• Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe menaxhuese;

Paga e pozicionit është në kategorinë I-b (120950+201 lekë për çdo vit vjetërsi).

Paraqitja e dokumenteve:

Publike, pranë Ministrisë së Brendshme këto dokumente: kërkesën për Aplikim, CV-në, fotokopje të diplomës dhe të listës së

notave, të librezës së punës, certifikatave të kualifikimit, dëshmive të gjuhëve të huaja dhe kompjuterit, vërtetimin e gjendjes gjyqësore si

dhe të paktën një letër rekomandimi, një numër telefoni për tu kontaktuar si dhe adresën e plotë të vendqëndrimit. (Mosparaqitja e plotë

e këtyre dokumenteve sjell skualifikim të kandidatit.

Kandidati duhet të paraqesë brenda datës 22.07.2008 në Kutinë Postare Nr. 1751 të Departamentit të Administratës

KONKURRIMI

nuk plotësohet nga këta kandidatë, konkurrimi zhvillohet me kandidatët jashtë administratës publike, sipas procedurave të shërbimit

civil. Pas verifikimit paraprak më datë 25.07.2008 në Selinë e Këshillit të Ministrave do të shpallet lista e konkurrentëve dhe data që do

të zhvillohet konkurrimi. Konkurrimi do të bazohet mbi njohuritë të përgjithshme mbi: për Kushtetutën, mbi Programin e Qeverisë lidhur

me zbatimin e plotë të ligjit, - shteti ligjor pjesa lufta kundër korrupsionit, - Qeverisje me duar të pastra (www.keshilliministrave.al),

organizimin dhe funksionimin e Administratës Publike, ligjin për klasifikimin e informacionit sekret, ligjin për funksionimin e KM dhe

rregulloren përkatëse (www.km.gov.al), Ligjin nr. 9131 dt. 08.09.2003 " Për rregullat e etikës në administratën publike" si dhe ligji nr.

9367 dt. 07.04.2005 " Për parandalimin e konfliktit të interesave në ushtrimin e funksioneve publike", ligji nr. 8503 dt. 30.06.1999 " Për

të drejtën e informimit për dokumentet zyrtare".

: është i hapur për nëpunësit civil të të njëjtës klasë me procedurat e lëvizjes paralele dhe të ngritjes në detyrë, nëse vendi

Të gjitha njoftimet për shpalljet e vendeve të lira, rezultatet e verifikimit paraprak si dhe datat kur do të zhvillohen testimet,

mund të gjeni në adresën e Web Site të Departamentit të administratës Publike www.pad.gov.al. Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Elbasan
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
21-06-2008, 12:00 am
Interesimi: 845
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
© Reklamat.info