Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (846)
-KOSOVE (474)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (54)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (9)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (9)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Prokuroria e Përgjithshme Vende Pune

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

ZYRA E PROKURIMIT TË PËRGJITHSHËM

DREJTORIA E INSPEKTIMIT DHE BURIMEVE NJERËZORE

Prokuroria e Përgjithshme, në bazë të kritereve të nenit 20 të ligjit Nr. 8737 datë

12.02.2001, "Për organizimin dhe funksionimin e Prokurorisë në Republikën e

Shqipërisë", shpall vendet vakant për prokuror, si më poshtë:

• Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme Tiranë, dy vende të lira.

• Prokuror në Prokurorinë e Apelit Tiranë, një vend i lirë.

• Prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, një vend i lirë.

Kandidatët që do të konkurrojnë për prokuror, të paraqesin këto dokumente

• Kërkesë me shkrim.

• Kopjen e diplomës dhe listën e notave të noterizuar.

• Curriculum vitae.

• Dëshmi për mbrojtje gjuhe të huaj.

• Dëshmi ose certifikatë për kualifikime.

• Mendimi i Drejtuesit të Prokurorisë së Rrethit, kur kandidati është prokuror.

• Vlerësimin e punës nga institucioni ku punon, kur kandidati është në

marrëdhënie pune në institucione të tjera.

• Vërtetim për shkaqet e largimit nga puna, kur kandidati që konkurron është

larguar nga detyra.

Dokumentacioni i mësipërm të paraqitet pranë Zyrës të Prokurorit të

Përgjithshëm, brenda 15 ditëve nga shpallja e këtij njoftimi. Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Durres
 Tirane

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
25-07-2008, 2:19 am
Interesimi: 4772
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
© Reklamat.info