Reklamat.info Vendos nje reklame
Kerko reklamat ne
Hyrja >> Faqja parardhese >> Detajet e reklames
Qytetet
Gjithe qytetet
-DIASPORA (843)
-KOSOVE (477)
-MALI ZI (21)
-MAQEDONI (55)
Berat (22)
Durres (295)
Elbasan (47)
Erseke (4)
Fier (25)
Gjirokaster (10)
Kavaje (13)
Korce (19)
Kruje (7)
Kucove (13)
Kukes (6)
Lac (11)
Lezhe (24)
Lushnje (10)
Permet (6)
Pogradec (11)
Sarande (20)
SHkoder (31)
Tepelene (6)
Tirane (719)
Tropoje (10)
Vlore (49)
Reklamat e Reja
Reklamat Ekstra

Shkarko Tolbarin
Instituti i Statistikave 12 vende te lira pune

REPUBLIKA E SHQIPERISE

INSTITUTI I STATISTIKAVE

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

Instituti i Statistikave (INSTAT) shpall vendet e

lira prane Zyrave Rajonale te Statistikes si me

poshte:

Durres Specialist (1 pozicion),

(kategoria IV-c)

Shkoder Specialist (1 pozicion),

(kategoria IV-c)

Fier Specialist (2 pozicione),

(kategoria IV-c)

Lushnje Specialist (1 pozicion),

(kategoria IV-c)

Lezhe Specialist (1 pozicion),

(kategoria IV-c)

Diber Specialist (2 pozicione),

(kategoria IV-c)

Elbasan Specialist (2 pozicione),

(kategoria IV-c)

Gjirokaster Specialist (1 pozicion),

(kategoria IV-c)

Kerkesat e kandidateve:

Te kane perfunduar studimet per Ekonomi

Te kene aftesi te punojne ne grup, te vleresojne

dhe te zgjidhin probleme te ndryshme

Te kete njohuri te mira te Microsoft office

Te kete aftesi te mira komunikuese

Kandidatët duhet të paraqesin brenda dates

31/08/2008 në INSTAT këto dokumenta:

• Kërkesën për aplikim

• Curriculum Vitae

• Fotokopje të diplomës dhe listën e notave

• Fotokopje të librezës së punës (nëse ka)

• Dëshmi kualifikimi (nëse ka)

• Vlerësim pune nga punëdhënësi i mëparshëm

• Çertifikatë të përbërjes familjare

• Vertetim venbanimi.

Fituesit do te perzgjidhen ne baze te dokumentacionit

te dorezuar prane INSTAT. Kategorite & Qytetet 
 PUNESIME - Ofroj Pune
 Durres
 SHkoder

 Reklama te tjera 
Tjeter reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti
Parardhese reklame ne kategorine Ofroj Pune, qyteti Kontaktoni pronarin e reklames 
Mesazhi
Emaili
Emri juaj
Kodi Juaj
Fusni Kodin
Krijuar:
02-08-2008, 11:00 am
Interesimi: 11401
Tregoja miqve
Raporto abuzim
Komento

Reklamat.info eshte rrjeti nr # 1 i reklamave online, ne te cilin ofrohen-kerkohen, shitje-blerje, punesime, shtepi, automjete dhe kategori te tjera.
Reklamat Shqiptare, njoftime, reklama, shpallje falas.
Reklamat.info